Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada traktörün yandığını görmek

Rüyada traktörün yandığını görmek

Rüyada traktörün yandığını görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, çok daha mutlu olunacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada traktörün yandığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarabileceğiniz işlerde daha tutucu bir tavır sergileyebilirsiniz.

Rüyada traktörün yandığını görmek zenginlik sahibi olunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dertlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük traktör görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada traktör kasasına binmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada traktörle uçurumdan düşmek şen kahkahalar atacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada traktör ve pulluk görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada traktör römorku görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski traktör görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, bir süre belini doğrultamayacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada traktör satın almak rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments