Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada traktör satmak

Rüyada traktör satmak

Rüyada traktör satmak eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, onlarla ayrı düşeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine rivayet eder.

Rüyada traktör satmak gördüyseniz:

  • Estetik, eğence ya da entelektüel başlıklarda fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada traktör satmak yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada traktörün yandığını görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada traktör ve römork görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, rahat rahat yaşayacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada traktör devrilmesi görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, can sıkıntısının geçeceğine alamet eder.

Rüyada traktörden düşmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada traktöre eşya yüklemek karşına hayırlı kapıların açılacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına tabir olunur.

Rüyada traktörle yük taşımak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada traktörle uçurumdan düşmek evlatlarından hayır bulacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments