Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazası ve kan görmek

Rüyada trafik kazası ve kan görmek

Rüyada trafik kazası ve kan görmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işaret eder.

Rüyada trafik kazası ve kan gördüyseniz:

  • Yeniden plan yapılması gerekebilir.

Rüyada trafik kazasında kan görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, insanları kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kansız trafik kazası görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada trafik kazası kan görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada trafik kazası ve kan görmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada trafik kazasını görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına inanılır.

Rüyada annenin trafik kazası geçirdiğini görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini duymak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine alamet eder.

Rüyada trafik kazası yapan birini görmek idealist davranacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, çok güzel günler göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments