Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazası yaptığını görmek

Rüyada trafik kazası yaptığını görmek

Rüyada trafik kazası yaptığını görmek azap çektiğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, gözyaşı döküleceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada trafik kazası yaptığını gördüyseniz:

  • Sosyal planlar endişlerinizi gidermenize veya bazı projelerinizin olumlu sonuçlanmasına da yardım edebilir.

Rüyada trafik kazası sonucu ölmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kararlar alacağına delalettir.

Rüyada babasının trafik kazasında öldüğünü görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada trafik kazasında ölmüş insan görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, rızkında ve malından olacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada trafik kazası geçirmiş birini görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine delalettir.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve ölmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada trafik kazası ölmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eşinin trafik kazasında öldüğünü görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, önünün açık olacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments