Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kaza yaptığını görmek

Rüyada trafik kaza yaptığını görmek

Rüyada trafik kaza yaptığını görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada trafik kaza yaptığını gördüyseniz:

  • Ufak tefek rahatsızlıkların sebebi geçmişte yaşananlar olabilir.

Rüyada babasının trafik kazasında öldüğünü görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada trafik kazası geçirenleri görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, zamandan da kar edeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada trafik kazadan kurtulmak her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada trafik kazası geçirmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin trafik kazası geçirdiğini görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını trafik kazasında görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, daha güçlü hale geleceğine delalettir.

Rüyada babanın trafik kazası geçirdiğini görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakının trafik kazası geçirdiğini görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, kötü gününden de geri duracağına, okuyacağına ve bilgileneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments