Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne işediğini görmek

Rüyada yüzüne işediğini görmek

Rüyada yüzüne işediğini görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne işediğini gördüyseniz:

  • Belli konularda uzlaşma sağlamadan veya anlaşmalara imza atmadan önce sizin bahsettiklerinizle diğerlerinin söz ettikleri şeylerin aynı olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada yüzüne işediğini görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzüne işediğini görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin yüzüne işediğini görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine inanılır.

Rüyada başkasının üstüne işediğini görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada herkesin içinde işediğini görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yere işediğini görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün işediğini görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, iş hayatında başarılı olmaya, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru köpeğin işediğini görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kazancın günden güne artacağına, canını sıkılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments