Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tozu silmek

Rüyada tozu silmek

Rüyada tozu silmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, tabiri caizse can bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tozu silmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler fikir veya şikayetlerini dile getirme konusunda çekimser kalabilirler ya da yanlış anlaşılmak istemeyebilirler.

Rüyada toz silmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine yorulur.

Rüyada tozlu cam silmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada tozu silmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada toz almak silmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, hasret içinde kalacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabının tozunu silmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada tozları silmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, işiyle nam salacağına işarettir.

Rüyada masanın tozunu silmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya rivayet etmektedir.

Rüyada tahtayı silmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments