Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makyaj silmek

Rüyada makyaj silmek

Rüyada makyaj silmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, ardından bu kişiye açılacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada makyaj silmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler yaptığınızı eleştirel bir gözle izliyor olabilirler.

Rüyada makyajını silmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret eder.

Rüyada makyajı silmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Rüyada göz makyajı silmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet eder.

Rüyada makyajını sildiğini görmek bir yandan cenaze olacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, bereketli işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada göz makyajını silmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, sonunda mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada makyaj yapmak ve silmek canını ve malını hiçe sayacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işarettir.

Rüyada makyaj silmek insanlara küsüleceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada yüzünde makyaj görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments