Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden toz şeker almak

Rüyada birinden toz şeker almak

Rüyada birinden toz şeker almak kısmetlerinin açılacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden toz şeker almak gördüyseniz:

  • Yaşanan olaylar kişisel anlamda ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada toz şeker ve küp şeker görmek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına işarettir.

Rüyada birine toz şeker vermek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz toz şeker görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada toz şeker yedirmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada toz şeker yediğini görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına işarettir.

Rüyada toz şekerin yere döküldüğünü görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada toz şeker yalamak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalettir.

Rüyada toz şekeri dökmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments