Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toz şeker görmek

Rüyada toz şeker görmek

Rüyada toz şeker görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada toz şeker gördüyseniz:

  • Bir hediye alabilirsiniz.

Rüyada toz şeker çalmak böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına işarettir.

Rüyada toz şekeri görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, para yatıracağına inanılır.

Rüyada çuvalla toz şeker görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalet eder.

Rüyada toz şeker satın almak onlarla iyi geçim halinde olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada toz şeker görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada toz şeker yalamak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toz şeker toplamak harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet eder.

Rüyada toz şeker dökmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments