Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının evinin yıkıldığını görmek

Rüyada babasının evinin yıkıldığını görmek

Rüyada babasının evinin yıkıldığını görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, onlara galip geleceğine, moralinin yükseleceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada babasının evinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Biraz huzurla nefes almaya ne çok ihtiyacımız var.

Rüyada babasının evinin yıkıldığını görmek yapılan işte ustalaşılacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, süzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Rüyada baba evinin yıkıldığını görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada evinin çatısının yıkılmasını görmek ekmeğinin azalacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir evin çatısının yıkıldığını görmek problemlerinin çözüleceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarının yıkılması görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, tövbe etmeden vefata yorulmaktadır.

Rüyada evin yıkıldığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada başka bir evin yıkıldığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada depremde evinin yıkıldığını görmek parasının her zaman bereketli olacağına, çok büyük destek vereceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments