Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının ev aldığını görmek

Rüyada babasının ev aldığını görmek

Rüyada babasının ev aldığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, haneye dertlerin gireceğine  işaret eder.

Rüyada babasının ev aldığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebilme şansını bulacaksınız.

Rüyada babasının ev aldığını görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına alamet eder.

Rüyada babanın ev aldığını görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada babanın anneyi aldattığını görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına inanılır.

Rüyada annenin babayı aldattığını görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, yeni şeyler deneneceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine işarettir.

Rüyada babanı anneni aldatırken görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babasından para aldığını görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın abdest aldığını görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının annesini aldattığını görmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments