Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın anneyi aldattığını görmek

Rüyada babanın anneyi aldattığını görmek

Rüyada babanın anneyi aldattığını görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, canın derdine düşeceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine işaret eder.

Rüyada babanın anneyi aldattığını gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, türlü hoşluklar da yüzünü gösterebilir.

Rüyada babanın anneyi aldattığını görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada annenin babanı aldattığını görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine alamet eder.

Rüyada babanı anneni aldatırken görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, güvenini sarsacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın birbirini aldattığını görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına inanılır.

Rüyada babasının annesini aldattığını görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, işlerinde bereket olacağına tabir olunur.

Rüyada annesinin babasını aldattığını görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada babanızın annenizi aldattığını görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, tatsızlıklar çıkacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine işaret eder.

Rüyada annenin babayı aldattığını görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments