Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torna tezgahı görmek

Rüyada torna tezgahı görmek

Rüyada torna tezgahı görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına yorulur.

Rüyada torna tezgahı gördüyseniz:

  • Gelir geçer hevesler veya eğlence uğruna sorumluluklarınızı veya görevlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Rüyada torna tezgahı görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sorunların gittikçe artacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine alamet eder.

Rüyada mermer tezgah görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalettir.

Rüyada balıkçı tezgahı görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karpuz tezgahı görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tezgah açmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada dokuma tezgahı görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada mutfak tezgahı görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada balık tezgahı görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments