Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz tezgahı görmek

Rüyada karpuz tezgahı görmek

Rüyada karpuz tezgahı görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karpuz tezgahı gördüyseniz:

  • Belli konularda atılan adımlar durumun gerçek pozisyonuyla bağdaşmayabilir.

Rüyada karpuz tezgahı görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine tabir olunur.

Rüyada mutfak tezgahını temizlemek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalet eder.

Rüyada mutfak tezgahı temizlemek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada tezgah silmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine rivayet eder.

Rüyada tezgahta canlı balık görmek dolandırılacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı dokuma tezgahı görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, endişe veren durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada halı tezgahı görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına inanılır.

Rüyada dokuma tezgahı görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, sıkıntıların büyüyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments