Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada törene gitmek

Rüyada törene gitmek

Rüyada törene gitmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, işlerin büyüyeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada törene gitmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz, ne yönde ilerleyeceğiniz konusunda karar vermenizde etkili olabilir.

Rüyada nikah törenine gitmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, yeni planlar yapacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine alamet eder.

Rüyada cenaze törenine gitmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada törene gitmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine alamet eder.

Rüyada cenaze törenine katılmak borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada diploma töreni görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına alamet eder.

Rüyada nişan törenini görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada nişan töreni görmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada düğün töreni görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments