Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada torbada ceviz görmek

Rüyada torbada ceviz görmek

Rüyada torbada ceviz görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına yorulur.

Rüyada torbada ceviz gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız edebilecek olaylardan ya da kişilerden kaçınmak için hesaplayarak ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada torbada ceviz görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir torba dolusu ceviz görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, isabetli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir torba ceviz görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, ortak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada torba dolusu ceviz görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada bir torba balık görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada sıcak su torbası görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına yorulur.

Rüyada bir torba para görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, arkadaştan görülecek faydaya, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına inanılır.

Rüyada torba görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, yarar getireceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments