Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topuklu sandalet görmek

Rüyada topuklu sandalet görmek

Rüyada topuklu sandalet görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, işlerin düzene gireceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine rivayet eder.

Rüyada topuklu sandalet gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada topuklu sandalet görmek bir işe soyunacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, zahmete düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz sandalet görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada yeşil sandalet görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sandalet ayakkabı giymek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, yokluk içine gireceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sandalet giydiğini görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Rüyada sandalet görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah sandalet görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada pembe sandalet giymek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments