Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topu görmek

Rüyada topu görmek

Rüyada topu görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, kişinin tek başına kalacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topu gördüyseniz:

  • Sevgilinizle veya çocuklarla vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Rüyada ramazan topu görmek iş değişikliğine gidileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada ateşten topu görmek gün yüzü görmeyeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine alamet eder.

Rüyada deniz topu görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateş topu atmak kalp kırmaya, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine inanılır.

Rüyada nur topu gibi erkek bebek görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada basketbol topu görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, işlerin bir anda azalacağına delalettir.

Rüyada bilardo topu görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments