Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı turp yemek

Rüyada kırmızı turp yemek

Rüyada kırmızı turp yemek ortaklarla aranın bozulacağına, insanlar tarafından tanınacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada kırmızı turp yemek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bazı kuruntularınız olabilir.

Rüyada kırmızı turp yemek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı turp toplamak aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, alim insanlardan sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tatlı turp yemek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet eder.

Rüyada turp yemek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, afiyete ereceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz turp yemek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada turp topladığını görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işarettir.

Rüyada turp ekmek iş güç sahibi olacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Rüyada turp kesmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments