Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan badem toplamak

Rüyada ağaçtan badem toplamak

Rüyada ağaçtan badem toplamak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan badem toplamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle, iş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde çok fazla fikir değiştirebilirsiniz.

Rüyada ağaçtan yeşil badem toplamak endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan badem toplamak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan badem koparmak uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada badem ağacı dikmek kişinin kazancının çoğalacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada badem ağacı çiçeği görmek eşe dosta yardım edileceğine, yeni yerler göreceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Rüyada badem ağacına çıkmak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına işarettir.

Rüyada badem ağacı görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada çiçek açmış badem ağacı görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, geçim kaygısı duymayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments