Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraklı mezar görmek

Rüyada topraklı mezar görmek

Rüyada topraklı mezar görmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada topraklı mezar gördüyseniz:

  • Planlarınızı kendi başınıza uygulamaya çalışmanın maddi getirileri olabilir, tasarruf şansı doğurabilir.

Rüyada mezarda toprak görmek işinden çıkarılacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine işarettir.

Rüyada mezar toprağı avuçlamak parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada mezar üstüne toprak atmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar ve toprak görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın üzerine toprak atmak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine yorulur.

Rüyada mezar toprağı almak eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezara toprak taşımak çok mutlu bir yuva kurulacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta toprak görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, hoşluk içinde olacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments