Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta toprak görmek

Rüyada mezarlıkta toprak görmek

Rüyada mezarlıkta toprak görmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta toprak gördüyseniz:

  • Belli ilişkiler veya düzenlemelerin yapılandırılması konusunda inisiyatif kullanmanızda fayda var.

Rüyada mezardan toprak almak parasının ve malının da artacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada topraklı mezar görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada mezara toprak dökmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara kürekle toprak atmak cesaret ve özgüven sahibi olacağına, başarıların devamlı olacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın toprağını düzeltmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar ve toprak görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezara toprak taşımak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, kucaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar toprağı öpmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments