Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak tutmak

Rüyada toprak tutmak

Rüyada toprak tutmak dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, güzel ve mutlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak tutmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda ya da işlerinizde ani gelişmeler ya da aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada topraktan balık tutmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprak tutmak sıkılacağı bir haber almaya, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprak kazıp altın bulmak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine rivayet eder.

Rüyada toprak tabak görmek dedikoduya, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprakta bozuk para görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada topraktan çiçek koparmak yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına inanılır.

Rüyada killi toprak görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağa biber ekmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments