Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan balık tutmak

Rüyada topraktan balık tutmak

Rüyada topraktan balık tutmak neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, haneye bereket geleceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet eder.

Rüyada topraktan balık tutmak gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etme zorunluluğu hissetmeniz sorun yaratabilir.

Rüyada topraktan balık tutmak bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada toprak tutmak onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak altında balık görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, emeğinden hayır göreceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada topraktan balık çıktığını görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada topraktan balık toplamak maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, geçim derdinin olmayacağına, yakında işlerinin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan balık çıkarmak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada toprakta balık görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş balık tutmak ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kazancının günden güne artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments