Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan çiçek koparmak

Rüyada topraktan çiçek koparmak

Rüyada topraktan çiçek koparmak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına inanılır.

Rüyada topraktan çiçek koparmak gördüyseniz:

  • Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor.

Rüyada çiçek toprağı değiştirmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada topraktan çiçek koparmak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıda toprak ve çiçek görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada çiçeğin toprağını değiştirmek şansının ve bahtının açık olacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçek ve toprak görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak çiçek görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, başarı ve zenginlik getireceğine alamet eder.

Rüyada toprağa çiçek ektiğini görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kötü olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçeğe toprak koymak çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments