Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağın altından para çıkarmak

Rüyada toprağın altından para çıkarmak

Rüyada toprağın altından para çıkarmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada toprağın altından para çıkarmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar nedeniyle işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada toprak altından para çıkarmak zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada toprağın altından para çıkarmak o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, satışların düşeceğine rivayet eder.

Rüyada topraktan kağıt para çıkarmak duygularının ön plana çıkacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına rivayet eder.

Rüyada topraktan bozuk para çıkarmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, neşeleneceğine işaret eder.

Rüyada topraktan madeni para çıkarmak yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, öz güven kazanacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak kendi geleceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine yorulur.

Rüyada toprağın altından insan çıkarmak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada toprak altından altın çıkarmak sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, parasının azalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments