Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak altından altın çıkarmak

Rüyada toprak altından altın çıkarmak

Rüyada toprak altından altın çıkarmak iş hayatındaki başarılarının artacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına delalet eder.

Rüyada toprak altından altın çıkarmak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya size kendinizi yetersiz hissettirmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada toprak altından insan çıkarmak başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalettir.

Rüyada topraktan altın yüzük çıkarmak kudretinin yerine geleceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına delalettir.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada topraktan altın çıkarmak hedeflerine ulaşacağına, daima secde ve şükür edeceğine, yakın akrabadan gelecek habere delalet eder.

Rüyada toprak altından patates çıkarmak canını sıkılacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hane içine ay doğacağına delalet eder.

Rüyada toprağın altından altın çıkarmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağın altından para çıkarmak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada toprak altından altın çıkarmak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments