Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak altında altın görmek

Rüyada toprak altında altın görmek

Rüyada toprak altında altın görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine rivayet eder.

Rüyada toprak altında altın gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendiriyorlar veya zamanınızı yanlış kullanmanıza neden oluyorlar.

Rüyada toprağın altından çıkan yılan görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada toprağın altından para çıkarmak böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada toprağı kazıp altın bulmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine inanılır.

Rüyada toprak altında kalmak çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına işarettir.

Rüyada toprak altında balık görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada toprağın altında el görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına yorulur.

Rüyada toprakta altın yüzük bulmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, maddi güç elde edeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına delalettir.

Rüyada topraktan altın para bulmak rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments