Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan altın para bulmak

Rüyada topraktan altın para bulmak

Rüyada topraktan altın para bulmak işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada topraktan altın para bulmak gördüyseniz:

  • O konuda inadı bırakın.

Rüyada toprağın altından para bulmak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada toprak altından para bulmak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, şansın önünün kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan altın para bulmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, devlete hizmet etmeye, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada toprak altında para bulmak iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprak kazıp para bulmak yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada topraktan madeni para bulmak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada toprak içinde bozuk para bulmak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada topraktan bozuk para bulmak kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments