Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su toplaması görmek

Rüyada su toplaması görmek

Rüyada su toplaması görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su toplaması gördüyseniz:

  • Belli jestler bekliyorsanız talepleriniz karşılık bulabilir.

Rüyada su toplamış yara görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, sevilen bir dostun geleceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada su toplaması görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil biber toplamayı görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına işaret eder.

Rüyada toplama yapmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, dualarına karşılık alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağınık evi toplamaya çalışmak sorunların çözüleceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mantar toplamaya gitmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet eder.

Rüyada fındık toplamaya gitmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet eder.

Rüyada altın toplamayı görmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments