Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top fırlatmak

Rüyada top fırlatmak

Rüyada top fırlatmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada top fırlatmak gördüyseniz:

  • Tekrar bir araya gelmenizi sağlayacak bir organizasyon söz konusu olabilir.

Rüyada top fırlatmak başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada karpuz fırlatmak ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada kitap fırlatmak ayağının tökezlemeyeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada bardak fırlatıp kırmak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birşeyler fırlatmak kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, yüksek diploma alacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada fırat nehrine düşmek doğru yatırımlar yapacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına tabir olunur.

Rüyada havaya fırlatmak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalet eder.

Rüyada birine bıçak fırlatmak başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments