Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine bıçak fırlatmak

Rüyada birine bıçak fırlatmak

Rüyada birine bıçak fırlatmak eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, keyifli sohbetler edeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine bıçak fırlatmak gördüyseniz:

  • Karşı taraf sizden hareket bekliyor.

Rüyada bıçak fırlattığını görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada bıçak fırlatmak sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine bıçak fırlatmak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine inanılır.

Rüyada masa fırlatmak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine işaret eder.

Rüyada bardak fırlatıp kırmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, yeni çalışmalara girişileceğine alamet eder.

Rüyada çatal fırlatmak yalan söyleyeceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, büyük bir ikilemde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada fırat nehrine düşmek eşlerin boşanacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tepsi fırlatmak dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yeni bir hayat kurulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments