Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top çalmak

Rüyada top çalmak

Rüyada top çalmak uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, bir yandan cenaze olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine delalet eder.

Rüyada top çalmak gördüyseniz:

  • Elinizi taşın altına koymaktan korkmamanızın karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada top çalmak kişinin şifaya kavuşacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada yakar top oynadığını görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşillikte top oynamak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada topitop şeker görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet eder.

Rüyada top sakal bırakmak iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada top oynamak ve gol atmak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada toplanmış eşya görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada üzüm toplayıp yemek üzüntülerin daha da artacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, maddi olarak güç kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments