Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atış yapmak

Rüyada atış yapmak

Rüyada atış yapmak çabalarının boşa çıkacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada atış yapmak gördüyseniz:

  • İlerlemenize faydası olacak kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada atış yapmak özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına işarettir.

Rüyada uzun atlama yapmak kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla atış yapmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada atış talimi yapmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını at kuyruğu yapmak hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada atla yolculuk yapmak bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine tabir olunur.

Rüyada at yarışı yapmak devlete hizmet etmeye, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçları at kuyruğu yapmak umutsuzluğa düşeceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, hedeflerini tutturamayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments