Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top almak

Rüyada top almak

Rüyada top almak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, maddi olanaklarının artacağına, başarılarının sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada top almak gördüyseniz:

  • Düşünmeden ağzınızdan kaçıracağınız bazı sırlarınız ilerde, size karşı kullanılabilir.

Rüyada top almak gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada top oynadığını görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada salatalık toplayıp yemek dualarının gerçekleşeceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine delalettir.

Rüyada top görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının top oynadığını görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eşyalarını toplanmış görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına yorulur.

Rüyada yeşil top görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaleye top atmak yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments