Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül tomurcuğu görmek

Rüyada gül tomurcuğu görmek

Rüyada gül tomurcuğu görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına yorulur.

Rüyada gül tomurcuğu gördüyseniz:

  • Özet olarak sinirlilik, zor anlamak, insanlarla anlaşamamak, yolculuklarda ufak aksilikler gibi şeylere açıksınız.

Rüyada tomurcuk gül koparmak kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tomurcuk kırmızı gül almak mutsuz ve hasta olacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada tomurcuk gül almak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, sıhhat ve moral bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı tomurcuk gül görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı tomurcuk gül görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada tomurcuk kırmızı gül görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tomurcuk gül görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tomurcuk pembe gül görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments