Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tombul kedi görmek

Rüyada tombul kedi görmek

Rüyada tombul kedi görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada tombul kedi gördüyseniz:

  • Sizi seven kişiler yükselmenizde yardımcı olacaklar.

Rüyada tombul kedi görmek hayırlı kapılar açılacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tombul beyaz kedi görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada tombul bebek doğurmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına rivayet eder.

Rüyada tombul bir bebek görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına işarettir.

Rüyada tombul bebek görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, hayattan her istediğini alacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına alamet eder.

Rüyada erkek tombul bebek görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tombul kadın görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, borcunu ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü tombul görmek malını ve parasını sağlama alacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments