Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tombul beyaz kedi görmek

Rüyada tombul beyaz kedi görmek

Rüyada tombul beyaz kedi görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma alamet etmektedir.

Rüyada tombul beyaz kedi gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanları iyi kullanmaya çalışmalısınız.

Rüyada tombul beyaz kedi görmek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına inanılır.

Rüyada tombul kedi görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tombul kadın görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, mevki edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada tombul bebek doğurmak sıkıntıdan sonra ferahlamaya, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü tombul görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine inanılır.

Rüyada erkek tombul bebek görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tombul bir bebek görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada tombul balık görmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments