Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü tombul görmek

Rüyada yüzünü tombul görmek

Rüyada yüzünü tombul görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü tombul gördüyseniz:

  • Doğru taktikler uygulamanız gerekecek.

Rüyada yüzünü tombul görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek tombul bebek görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tombul bebek doğurmak sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına inanılır.

Rüyada tombul kedi görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tombul bebek görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, geçiminin zor hale geleceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına delalet eder.

Rüyada tombul kadın görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına delalettir.

Rüyada tombul balık görmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tombul bir bebek görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, büyük bir borcun altına gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments