Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tombul bebek doğurmak

Rüyada tombul bebek doğurmak

Rüyada tombul bebek doğurmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, fakirlik yaşayacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, yakında hedefine ulaşacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada tombul bebek doğurmak gördüyseniz:

  • Uğraştığınız oranda karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada tombul bebek doğurmak yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tombul bebek görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tombul bir bebek görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada erkek tombul bebek görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü tombul görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, varlıklı kimse olacağına delalet eder.

Rüyada tombul kadın görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına alamet eder.

Rüyada tombul kedi görmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tombul balık görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments