Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada titreyen el görmek

Rüyada titreyen el görmek

Rüyada titreyen el görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, hoşgörülü biri olunacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada titreyen el gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek meslektaşlarınızla veya iş arkadaşlarınızla bağlantı içindeyken, evinizle ilgili sorumluluklarınızın sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada titreyen el görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birini titrerken görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada titreyerek uyanmak herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada titreyerek ağlamak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, bir beladan kurtulacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada titreyerek namaz kılmak yüceltileceği sözler duyacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına inanılır.

Rüyada ölüyü titrerken görmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, saygınlığına leke sürüleceğine inanılır.

Rüyada köpeğin elini ısırmasını görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada hacerül esvede el sürmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments