Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak makası vermek

Rüyada tırnak makası vermek

Rüyada tırnak makası vermek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, yalnız kalınacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnak makası vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda detayları dile getirmemeniz ya da evrakları beyan etmemeniz durumunda duygusal problemlerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada tırnak makası kullanmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, yerinde saymayacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine işaret etmektedir.

Rüyada makasla tırnak kesmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, kendi işinin başına geçeceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnak makası görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, büyük işlere imza atacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak makası kırmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, verilen emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnak makası istemek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, nice noksanlık içinde olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada tırnak makası aramak üzüleceğine ve yıkılacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak makası vermek zarar edeceği bir döneme gireceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kırık tırnak makası görmek ters giden işlerin düzeleceğine, huzurlu hissedileceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments