Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakalını tıraş etmek

Rüyada sakalını tıraş etmek

Rüyada sakalını tıraş etmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakalını tıraş etmek gördüyseniz:

  • Zor bir yolculuk yapabilirsiniz.

Rüyada sakalını tıraş etmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada birinin sakal tıraşı olduğunu görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına inanılır.

Rüyada sakal tıraşı yapmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, şansının bir ömür yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini sakal tıraşı olmak çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sakalını tıraş etmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına yorulur.

Rüyada başkasının sakalını tıraş etmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, daima secde ve şükür edeceğine delalet eder.

Rüyada kendini sakal tıraşı yapmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kırgınlıkların geçeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments