Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı tıraş etmek

Rüyada saçı tıraş etmek

Rüyada saçı tıraş etmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, uzun yıllar yaşayacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sermaye elde edeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada saçı tıraş etmek gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri yanlış değerlendirmeniz ya da duygusal yanılsamalar nedeniyle problem yaşanabilir.

Rüyada saçının tıraş edildiğini görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada saç sakal tıraşı olmak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, malının artmasını sağlayacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada saç tıraşı yapmak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kendi saçını makineyle tıraş etmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı tıraş etmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başkasına saç tıraşı yapmak yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine delalet eder.

Rüyada birinin saç tıraşı olduğunu görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçını makinayla tıraş etmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments