Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tığı görmek

Rüyada tığı görmek

Rüyada tığı görmek ticaretinin gelişeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Rüyada tığı gördüyseniz:

  • Beli konu, plan veya işlerde fikir sahibiyseniz ya da olaylara farklı şekilde bakıyorsanız dile getirmelisiniz.

Rüyada tığ işi görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine alamet eder.

Rüyada tığla örgü örmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Rüyada dantel tığı görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, gam ve keder çekmeyeceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tığ battığını görmek pişman olacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına yorulur.

Rüyada kırık tığ görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tığla dantel örmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tığ almak başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işaret eder.

Rüyada tığ toplamak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments