Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin teyzesini görmek

Rüyada sevgilinin teyzesini görmek

Rüyada sevgilinin teyzesini görmek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, borcunun çok olacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin teyzesini gördüyseniz:

  • Araştırmaları sıklaştırmak gerekiyor.

Rüyada sevgilinin teyzesini görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin teyzesini görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada babamın teyzesini görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine işarettir.

Rüyada anne ve teyzeyi görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı teyzeler görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada teyzeyle telefonda konuşmak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı bir teyze görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalettir.

Rüyada teyze enişte görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, düzenin bozulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments