Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyze oğluyla evlenmek

Rüyada teyze oğluyla evlenmek

Rüyada teyze oğluyla evlenmek içinin kıpır kıpır olacağına, işveren koltuğunda oturacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalet eder.

Rüyada teyze oğluyla evlenmek gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı biraz saldırgan bir tutum içine girebilirsiniz.

Rüyada teyze oğluyla evlenmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına işaret eder.

Rüyada teyze oğluyla evlendiğini görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına yorulur.

Rüyada teyze oğlunun öldüğünü görmek helal lokmalar yiyeceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada teyze oğlunu görmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, maddi gücünün artacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teyzemin oğlunu görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, yeni bir yola gireceğine, kazancının yerine gelmesine yorulur.

Rüyada teyzesinin oğlunu görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada teyze oğlu görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına inanılır.

Rüyada teyzenin oğlunu görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments