Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyzesinin öldüğünü duymak

Rüyada teyzesinin öldüğünü duymak

Rüyada teyzesinin öldüğünü duymak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, idealist kimse olacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teyzesinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Başarılı olabilmek ya da istediğiniz yönde ilerleyebilmek için önem verdiğiniz kişilerin desteğini almanızda fayda var.

Rüyada teyzenin öldüğünü duymak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, imkânlarının azalacağına yorulur.

Rüyada teyzesinin öldüğünü duymak dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada teyzenin sesini duymak o masumların bedduasını alacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına delalettir.

Rüyada teyze sesi duymak hastalıklarının düzeleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, bir sebeple çok zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada teyzeyi öldürmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada teyzenin öldüğünü görmek sevilen bir dostun geleceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teyzemin öldüğünü görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, insanları sakinleştireceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine delalet eder.

Rüyada teyze öldürmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, bazı ortaklıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments