Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sesini duymak

Rüyada birinin sesini duymak

Rüyada birinin sesini duymak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, dertlerinin biteceğine, maddi zarar edeceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına delalettir.

Rüyada birinin sesini duymak gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek kördüğüm haline gelmiş olayları biraz olsun çözebilirsiniz.

Rüyada kartal sesi duymak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalet eder.

Rüyada kadın sesi duymak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada şarkı sesi duymak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, çocuklarının fazla olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müzik sesleri duymak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, bekarsa evleneceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oku sesi duymak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işarettir.

Rüyada civciv sesi duymak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada koyun sesi duymak heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin sesini duymak başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments